Το καινοτόμο μινιμαλιστικό σύστημα της MUSKITA, THÉA Minimal Aluminium Frames τιμάτε με θέση στη λίστα του 2021 A+Products Awards Finalists, στις κατηγορίες Doors & Hardware, Windows & Skylights και Glass & Glazing. 

Το Architizer A+Product Awards είναι το μεγαλύτερο πρόγραμμα βραβείων στον κόσμο που τιμά τα καλύτερα αρχιτεκτονικά προϊόντα και υλικά. Τα νικητήρια προϊόντα επιλέγονται από κριτική επιτροπή που αποτελείται από περισσότερους από 200 αρχιτέκτονες και σχεδιαστές, ηγέτες του τομέα τους, από τις μεγαλύτερες και πιο ιστορικές εταιρείες παγκοσμίως, οι οποίοι διαμορφώνουν ενεργά τον κόσμο στον οποίο ζούμε.

Τα υποψήφια προϊόντα κρίνονται σε περισσότερες από 50 κατηγορίες που αντιπροσωπεύουν διαφορετικές πτυχές του σχεδιασμού και προσφέρουν λύσεις που έχουν τη μεγαλύτερη σημασία για τους αρχιτέκτονες. Η THÉA επιλέχθηκε ανάμεσα σε εκατοντάδες προϊόντα ως ένα από τα καλύτερα δομικά, αρχιτεκτονικά συστήματα στον κόσμο και θα εμφανιστεί στον οριστικό παγκόσμιο οδηγό του Architizer για αρχιτέκτονες.

THÉA Minimal Aluminium Fames

Έχοντας ήδη κατακτήσει το Κυπριακό Βραβείο Καινοτομίας και το Red Dot Award, το πρωτοποριακό σύστημα THÉA Minimal Aluminium Frames είναι το απόλυτο μινιμαλιστικό σύστημα αλουμινίου για συρόμενες πόρτες και παράθυρα με απρόσκοπτη θέα. Η εξαιρετική ποιότητα και η διαχρονική κομψότητα του συστήματος THÉA σε συνδυασμό με την πρωτοποριακή ευελιξία, την αντοχή και την άψογη λειτουργικότητα του, παρέχουν απεριόριστες λύσεις για την υλοποίηση κάθε σχεδιαστικής ιδέας, υπερβαίνοντας τα υψηλότερα πρότυπα ασφαλείας, ενεργειακής απόδοσης και προδιαγραφών οποιουδήποτε μινιμαλιστικού συστήματος στην αγορά.

13 Οκτώβριος, 2021

RECENT PUBLICATIONS