2021 Έτος σε Ανασκόπηση

Φέτος λαχταρούσαμε να επιστρέψουμε πίσω στην κανονικότητα από τα lockdown, την απώλεια και την παγκόσμια αναταραχή - η πραγματικότητα ήταν διαφορετική. Προσαρμοστήκαμε στη «νέα κανονικότητα». Μάθαμε να χαμογελάμε με τα μάτια μας. Μάθαμε να προχωράμε μπροστά, ακόμα και μέσα από lockdown.

Νέα προϊόντα

Με καθοδηγήτρια δύναμη την καινοτομία, φέτος δημιουργήσαμε 3 νέες πρωτοποριακές σειρές και επανασχεδιάσαμε και αναβαθμίσαμε τα υφιστάμενα συστήματά μας με την προσθήκη νέων προφίλ.

new systems muskita
  • SlotDrain: Tο σύστημα απορροής υδάτων SlotDrain, παρέχει την πλέον αποτελεσματική απομάκρυνση των όμβριων υδάτων και αποτελεί την ιδανική λύση για υποδομές με μεγάλες απαιτήσεις απορροής, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και γρήγορη εγκατάσταση.
  • MU6100 Insecta: Το νέο αυτό προϊόν έρχεται να ανατρέψει όσα γνωρίζαμε ως τώρα για τα αντικουνουπικά συστήματα.  Ακολουθώντας τη φιλοσοφία του μινιμαλιστικού σχεδιασμού, το πρωτοποριακό σύστημα MU6100 Insecta καλύπτει ανοίγματα μεγάλου μεγέθους, προσφέροντας παράλληλα σίτες που προστατεύουν από τα μικρότερα παράσιτα, καθώς και σίτες που δεν φθείρονται εύκολα, ιδανικά για ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων.
  • MU900 Eclipse: Το ευέλικτο συρόμενο σύστημα ενσωματώνεται πλήρως στην εξωτερική όψη του κτιρίου, λειτουργώντας ως αναπόσπαστο στοιχείο του αρχιτεκτονικού σχεδιασμού. Αποτελεί βέλτιστη λύση για την ηλιοπροστασία, την ιδιωτικότητα και τον ελεγχόμενο φυσικό φωτισμό του κτιρίου.
  • MU27 Slim: Σε άμεση ανταπόκριση στις ανάγκες σας, επανασχεδιάσαμε το slim σύστημά μας MU27S, προσφέροντας νέο οδηγό χαμηλού ύψους, που ενοποιεί απρόσκοπτα εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, προσφέροντας την οικονομικότερη slim λύση σε σύστημα αλουμινίου λεπτής διατομής.

Βραβεία     

Παρόλες τις προκλήσεις καταφέραμε να καταρρίψουμε όλα τα ρεκόρ, κατακτώντας 8 βραβεία.

Το καινοτόμο σύστημα THÉA Minimal Aluminium Frames επιλέχθηκε ανάμεσα σε χιλιάδες προϊόντα ως ένα από τα καλύτερα δομικά προϊόντα στον κόσμο που συμβάλλουν στην αρχιτεκτονική του σήμερα. Η THÉA τιμήθηκε με θέση στη λίστα Architizer A+Product Award Finalist και κέρδισε το German Design Award καθώς και το Red Dot Award.

Η MUSKITA κατέκτησε φέτος το 2ο βραβείο Red Dot για το MU3900 Office, το ευέλικτο, σύστημα τελευταίας γενιάς διαχωριστικών, ιδανικό για χώρους που απαιτούν προηγμένη ηχομόνωση και κομψό σχεδιασμό.

Η MUSKITA κέρδισε 2 περιβαλλοντικά βραβεία, το Cyprus Responsible Business Award και το διεθνούς κύρους National Energy Globe Award για την εγκατάσταση του Φωτοβολταϊκού Πάρκου Οροφής ισχύος 2,5 MW.

Η MUSKITA διακρίθηκε με το BIG SEE Project Partner Award για τον ρόλο μας στο μαγευτικό έργο Wide View Residence. 

Επιπλέον, η εταιρεία μας διακρίθηκε με το Βραβείο Βιομηχανία/Μεταποίηση στα 13α IN Business Awards μια από τις μεγαλύτερες επιχειρηματικές βραβεύσεις στην Κύπρο.

Αυτά τα επιτεύγματα αναδεικνύουν την τεχνολογία αιχμής, τη μηχανολογική αρτιότητα που κατέχει η εταιρεία μας και πάνω από όλα το ταλέντο των ανθρώπων μας και το πάθος μας να δημιουργούμε καλύτερα προϊόντα που με τη σειρά μας βοηθούν στη δημιουργία καλύτερων κτιρίων, καλύτερων πόλεων και ενός καλύτερου κόσμου

awards muskita

Behind the scenes

Στην παραγωγή, αναβαθμίσαμε τα εργοστάσια μας και εγκαταστήσαμε υπερσύγχρονα μηχανήματα, παρέχοντας μας περισσότερη ευελιξία και καλύτερο ποιοτικό έλεγχο.

Όταν λύγισαν οι αλυσίδες εφοδιασμού ανά το παγκόσμιο, εμείς διατηρήσαμε την ευελιξία μας. Αποδείξαμε τη δύναμη των σχέσεων που διατηρούμε με τους προμηθευτές μας και επεκτείναμε τους αποθηκευτικούς χώρους των εγκαταστάσεων μας, αυξάνοντας την αποτελεσματικότητα των αποθεμάτων. Όταν άλλοι αύξησαν τους χρόνους παράδοσης, εμείς  φροντίσαμε να τους διατηρήσουμε και να σας παρέχουμε εξαρτήματα και μέταλλο, παρά τις παγκόσμιες καθυστερήσεις. Σε μια εποχή γεμάτη αβεβαιότητα, παραμείναμε σταθερά δίπλα σας.

Ψηφιοποίηση

Η τεχνολογία έχει γίνει πλέον κομμάτι της ζωής μας. Με όπλο το διαδίκτυο και σε άμεση ανταπόκριση στις ανάγκες της αγοράς, επανασυνδεθήκαμε ψηφιακά με τους πελάτες μας μέσω του υπερσύγχρονου εικονικού 360° εκθεσιακού μας χώρου, ώστε να μπορείτε να εξερευνήσετε όλα τα υπερσύγχρονα προϊόντα μας από το άνεση του σπιτιού σας.

Φέραμε κοντά σας τα εξειδικευμένα μοντέλα Revit από BIM families, για την υποστήριξη αρχιτεκτόνων και άλλων επαγγελματιών του κλάδου που επιτρέπουν μια ευέλικτη και αποτελεσματική προσέγγιση 3D σχεδιασμού.

Δημιουργήσαμε αποκλειστική ιστοσελίδα και σελίδα Instagram για το κορυφαίο μας σύστημα THÉA Minimal Aluminium Frames.

 

thea

 

Κοινωνική προσφορά

Παρά τις δυσκολίες του 2021 και τους πολλαπλούς περιορισμούς, με την υποστήριξή σας, όλοι μαζί καταφέραμε να συνεισφέρουμε στον κόσμο γύρω μας. Θέλοντας να συνδράμουμε στη μεγάλη προσπάθεια που πραγματοποιείται σε Παγκύπρια βάση λόγω των αυξημένων αναγκών σε αίμα, η MUSKITA ανταποκρίθηκε άμεσα οργανώνοντας αιμοδοσία. Φυτέψαμε δέντρα στις περιοχές που πλήγηκαν από τις τραγικές πυρκαγιές του καλοκαιριού και στηρίξαμε την κοινότητά μας μέσω διαφόρων δωρεών και προγραμμάτων.

Έργα

Ως ηγέτες στον τομέα μας, τα συστήματα και τα προϊόντα αλουμινίου MUSKITA έχουν εμπιστευθεί από τα μεγαλύτερα έργα στην Κύπρο που μεταμορφώνουν τον ορίζοντα μας, όπως είναι το πρόσφατα ολοκληρωμένο «Icon» και το κυματιστό «Del Mar» που απλώνονται πάνω από τη Λεμεσό.

 

Για να τα κατορθώσουμε όλα αυτά και για να σας παρέχουμε τα καλύτερα προϊόντα και εξυπηρέτηση, μεγαλώσαμε την ομάδα μας με την προσθήκη 47 νέων ταλαντούχων μελών.

Η φετινή χρονιά ήταν ανατρεπτική, αλλά έχουμε αντιμετωπίσει προκλήσεις ξανά, που μας δίδαξαν τη σημασία της αναδιαμόρφωσης και της αναπροσαρμογής. Η ανασκόπηση της χρονιάς που φεύγει αποτελεί απόδειξη της αξιοθαύμαστης δουλειάς και αφοσίωσης των ανθρώπων μας και της σταθερής υποστήριξης των πελατών μας, συμβάλλοντας όλοι μαζί στην ανάπτυξη νέων λύσεων από αλουμίνιο. 

Σας ευχαριστούμε για την αμέριστη υποστήριξή.

Σας ευχόμαστε καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το Νέο Έτος πάντα με υγεία και χαμόγελα!