Η Muskita Aluminium Industries χορηγός και ονοματοδότης στον Ημιμαραθώνιο του 14ου ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού ΓΣΟ

Η εταιρεία Muskita Aluminium Industries, πιστή στην κοινωνική της δράση, αποτελεί τον χορηγό και ονοματοδότη του Ημιμαραθώνιου Δρόμου του 14ου ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού ΓΣΟ.

Στο πλαίσιο του ευρύτερου προγράμματος ενεργειών εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, η εταιρεία Muskita Aluminium Industries στηρίζει διαχρονικά πρωτοβουλίες που προάγουν τον αθλητισμό και αναδεικνύουν τις αξίες του, και παραμένει στο πλευρό του 14ου ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού ΓΣΟ.

Το διήμερο 19-20 Μαρτίου 2022 ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ επιστρέφει και μαζί του ζωντανεύει αυτή η συνεργασία με τον Muskita Ημιμαραθώνιο Δρόμο, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 20 Μαρτίου 2022, με ώρα εκκίνησης στις 07:45 πμ. Πρόκειται για μια επίπεδη διαδρομή, 21 χιλιομέτρων, με τη μεγαλύτερη απόσταση να καλύπτει τον παραλιακό δρόμο της Λεμεσού.

«Η εταιρική κοινωνική ευθύνη αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της Muskita, η οποία έχει ως βασική αρχή να συνεισφέρει και να υποστηρίζει έμπρακτα την κοινότητά της. Ως εταιρεία που έχει ιδρυθεί στη Λεμεσό, η Muskita ανέκαθεν έχει αναπτύξει μια ισχυρή σύνδεση με την πόλη και τους ανθρώπους της. Ο Ημιμαραθώνιος δίνει στην εταιρεία την ευκαιρία να συμμετέχει ενεργά σε μια από τις μεγαλύτερες αθλητικές διοργανώσεις του νησιού που προωθεί θετικά μηνύματα βιωσιμότητας, υγιεινού τρόπου ζωής και ενότητας», υπογράμμισε η Marketing Manager της εταιρείας, κ. Άννα Μουσκή.

Go Blue

Η στήριξη της Muskita Aluminium Industries στον 14ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ δεν περιορίζεται στην ονοματοδοσία της Ημιμαραθώνιας διαδρομής, αλλά περιλαμβάνει και την πρωτοποριακή περιβαλλοντική δράση Go Blue by MUSKITA.

Η δράση Go Blue αποτελεί μετεξέλιξη της εκστρατείας Going Green. Αντικατοπτρίζει την εξέλιξη του θεσμού σε μια ολοκληρωμένη περιβαλλοντική προσέγγιση που συγκεντρώνει όλες τις πρωτοβουλίες της MUSKITA κάτω από μια ισχυρή ομπρέλα για να μεγιστοποιήσει την δράση και την ευαισθητοποίηση γύρω από την ανακύκλωση, την προστασία του περιβάλλοντος και τη μείωση των επιπτώσεων των κλιματικών αλλαγών. Είναι εμπνευσμένη από το μοναδικό μπλε χρώμα της θάλασσας που περιβάλλει το νησί μας.  

H Muskita Aluminium Industries

Με πάνω από 60 χρόνια ηγεσίας στον τομέα της, η Κυπριακή βιομηχανία MUSKITA καινοτομεί στο σχεδιασμό και την παραγωγή προϊόντων και συστημάτων αλουμινίου. Είναι μια από τις πιο τεχνολογικά προηγμένες επιχειρήσεις στον κλάδο της παγκοσμίως, κατέχοντας περισσότερα από 1,000 διπλώματα ευρεσιτεχνίας και βιομηχανικά σχέδια. Η εξαιρετική της μηχανική, σε συνδυασμό με τις υπερσύγχρονες μονάδες παραγωγής, επιτρέπουν να σχεδιάζει και να παράγει προϊόντα με εξατομικευμένες λύσεις για διαφορετικούς τομείς και βιομηχανίες διεθνώς. Με αφοσίωση στην ικανοποίηση των πελατών της, εξασφαλίζει μέγιστη ευελιξία, εξαιρετικούς χρόνους παράδοσης και άριστη ποιότητα - από τις πρώτες ύλες μέχρι το τελικό προϊόν.

14ος ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ

Ο 14ος ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ αναμένει να φιλοξενήσει χιλιάδες δρομείς από την Κύπρο και το εξωτερικό το διήμερο, 19 και 20 Μαρτίου 2022. Επιφυλάσσει ένα έντονο αγωνιστικό πρόγραμμα με 6 διαφορετικές διαδρομές, κατάλληλο για όλες τις ηλικίες και επιδόσεις. 

Το Σάββατο, 19 Μαρτίου θα διεξαχθεί ο Primetel Εταιρικός δρόμος 5ΧΛΜ που δίνει την ευκαιρία σε ομάδες και εταιρείες από όλη τη Κύπρο να δοκιμάσουν τα όρια τους.  Την ίδια ημέρα εκατοντάδες παιδιά, όπως σε κάθε διοργάνωση, ανυπομονούν για τη συμμετοχή τους στον Andrey & Julia Dashin’s Foundation Youth Race 1ΧΛΜ. Την Κυριακή 20 Μαρτίου, θα διεξαχθούν οι αγωνιστικοί δρόμοι της διοργάνωσης που δοκιμάζουν τις αντοχές των δρομέων και προσελκύουν αθλητές υψηλού επιπέδου από όλο τον κόσμο. Πέραν του ΟΠΑΠ Μαραθώνιου Δρόμου 42 ΧΛΜ, διεξάγεται ο Muskita Ημιμαραθώνιος Δρόμος 21 ΧΛΜ, ο Petrolina 10ΧΛΜ «Δρόμος Ενέργειας» και ο Medochemie Ατομικός Δρόμος 5ΧΛΜ.

Η κοινωνική προσφορά του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού ΓΣΟ, είναι αξιοσημείωτη, καθώς από το 2018 έχουν στηριχθεί περισσότερες από 40 φιλανθρωπικές οργανώσεις με περισσότερες από εξήντα χιλιάδες ευρώ.

 

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές: https://getyourtickets.eu/event/OPAPLimassolMarathon2022

 

Φεβρουάριος 22, 2022