Η MUSKITA συμμετέχει σε δεντροφύτευση και δίνει χρώμα και ζωή στην καμένη γη.

Η προστασία του περιβάλλοντος όσο και η αναδάσωση της καμένης γης αποτελούν καθήκον όλων μας. Η εταιρεία MUSKITA Aluminium Industries, στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, συνεισέφερε ενεργά στη δεντροφύτευση που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Όμιλος, ο Κυνηγετικός Σύλλογος και το Κοινοτικό Συμβούλιο Επταγώνιας. Η δεντροφύτευση πραγματοποιήθηκε στις 24 Οκτωβρίου στο χωριό Επταγώνια, μια από τις πληγείσες περιοχές της καταστροφικής πυρκαγιάς τον Ιούλιο.  

Συγκεκριμένα η MUSKITA πρόσφερε 1300 δεντρύλλια για τη δεντροφύτευση,  και συμμετείχε με πάνω από εκατόν εργαζομένους της εταιρείας, συνοδευόμενοι από τα παιδιά τους, καλύπτοντας έκταση 22 χιλ. τ.μ., δίνοντας ξανά χρώμα και ζωή στην καμένη γη.

Τα δέντρα αποτελούν ένα από τα μεγαλύτερα εφόδια της φύσης. Η αξία τους είναι τόσο σημαντική, που η παρουσία τους καθορίζει την ίδια, την λειτουργία του πλανήτη αλλά και την ύπαρξη  ζωής, επάνω σε αυτόν. Παρόλα αυτά η συμπεριφορά του ανθρώπου απέναντι στα δέντρα, δεν είναι αυτή που θα έπρεπε. Γι’ αυτό το λόγο, δράσεις όπως η δεντροφύτευση αποτελούν σημαντικές περιβαλλοντολογικές κινήσεις που επανορθώνουν τη σχέση του ανθρώπου με τη φύση και βοηθούν καθοριστικά τον πλανήτη γη, να ανασάνει.

Όλοι οι πολίτες μπορούν να αγκαλιάσουν την πρωτοβουλία αυτή για να δώσουμε ελπίδα στον τόπο μας. Θερμές ευχαριστίες σε όλους τους εθελοντές για τη δράση τους και τη συνεισφορά τους, να πρασινίσουμε ξανά την Κύπρο.