Το καινοτόμο σύστημα THÉA κατακτά πολλαπλά διεθνή βραβεία για το καλύτερο προϊόν της χρονιάς.

Το καινοτόμο σύστημα της MUSKITA, THÉA Minimal Aluminium Frames, έχει κατακτήσει ακόμη ένα βραβείο φέτος, κερδίζοντας το Χρυσό στα German Design Awards 2022. Τα German Design Awards είναι από τα σημαντικότερα βραβεία στον τομέα του σχεδιασμού, τιμώντας πρωτοποριακά προϊόντα και λύσεις. Η Χρυσή διάκριση διεθνούς εμβέλειας, είναι η υψηλότερη βαθμίδα των Βραβείων, που απονέμεται σε εξαιρετικές, καινοτόμες λύσεις και αναγνωρίζει πρωτοποριακά προϊόντα που προσφέρουν σημαντική πρόοδο στον κλάδο τους. Η THÉA επιλέχθηκε ανάμεσα σε χιλιάδες προϊόντα, ξεχωρίζοντας από τον ανταγωνισμό για τη σχεδιαστική αριστεία.

Τον Οκτώβριο το σύστημα THÉA τιμήθηκε με θέση στη λίστα A+Products Awards Finalists, έχοντας επιλεγεί ως ένα από τα καλύτερα δομικά προϊόντα στον κόσμο στις κατηγορίες στις κατηγορίες Doors & Hardware, Windows & Skylights και Glass & Glazing.

Νωρίτερα φέτος, η THÉA έλαβε το Red Dot Award, μια από τις πλέον σημαντικές διακρίσεις στο χώρο του βιομηχανικού σχεδιασμού που αναγνωρίζει την εξαιρετική ποιότητα.

«Τα German Design Awards, Architizer A+Product Awards και τα Red Dot Awards τιμούν τα καλύτερα προϊόντα και υλικά που συμβάλλουν και δίνουν έμπνευση στην αρχιτεκτονική του σήμερα. Είναι μεγάλη τιμή και διάκριση που το σύστημά μας THÉA έχει επιλεγεί από τους υψηλού κύρους οργανισμούς και συγκαταλέγεται στα καλύτερα και πιο καινοτόμα δομικά προϊόντα στον κόσμο. Αυτά τα επιτεύγματα αναδεικνύουν την τεχνολογία αιχμής, τη μηχανολογική αρτιότητα που κατέχει η εταιρεία μας και πάνω από όλα το ταλέντο των ανθρώπων μας και το πάθος μας να δημιουργούμε καλύτερα προϊόντα που με τη σειρά μας βοηθούν στη δημιουργία καλύτερων κτιρίων, καλύτερων πόλεων και ενός καλύτερου κόσμου». – Άννα Μουσκή, Marketing Manager.

THÉA Minimal Aluminium Fames

Έχοντας ήδη κατακτήσει το Κυπριακό Βραβείο Καινοτομίας στον Μεταποιητικό τομέα, το πρωτοποριακό σύστημα THÉA Minimal Aluminium Frames είναι το απόλυτο μινιμαλιστικό σύστημα αλουμινίου για συρόμενες πόρτες και παράθυρα με απρόσκοπτη θέα. Η εξαιρετική ποιότητα και η διαχρονική κομψότητα του συστήματος THÉA σε συνδυασμό με την πρωτοποριακή ευελιξία, την αντοχή και την άψογη λειτουργικότητα του, παρέχουν απεριόριστες λύσεις για την υλοποίηση κάθε σχεδιαστικής ιδέας, καλύπτοντας τα υψηλότερα πρότυπα ασφαλείας, ενεργειακής απόδοσης και προδιαγραφών οποιουδήποτε μινιμαλιστικού συστήματος στην αγορά.

thea awards

November 25, 2021