Εταιρεία
Με πέρα από 60 χρόνια εμπειρίας στον τομέα του αλουμινίου, η MUSKITA Aluminium Industries Ltd είναι μια από τις πιο τεχνολογικά προηγμένες βιομηχανίες παγκοσμίως, που ειδικεύεται στο σχεδιασμό, την διέλαση, την ανοδίωση, την ηλεκτροστατική βαφή και την εμπορία προϊόντων αλουμινίου.
Κατασκευαστές
Με στόχο την ικανοποίηση των πελατών μας, η MUSKITA καθοδηγείται από δύο αρχές, τον πρωτοποριακό σχεδιασμό και την άριστη εξυπηρέτηση. Όλα τα στάδια σχεδιασμού, παραγωγής και φινιρίσματος ολοκληρώνονται κάτω από τον ίδιο εργοστασιακό χώρο, εξασφαλίζοντας σας γρήγορη παράδοση, μέγιστη ευελιξία και άριστη ποιότητα - από τις πρώτες ύλες μέχρι το τελικό προϊόν.
Αρχιτέκτονες & Επαγγελματίες
Προσφέρουμε υπηρεσίες σε αρχιτέκτονες, μηχανικούς, εργολάβους και άλλους επαγγελματίες του κλάδου, σε όλες τις φάσεις του έργου τους - από το σχεδιασμό μέχρι την εγκατάσταση των συστημάτων μας.
Το έμπειρο και εξειδικευμένο τεχνικό τμήμα της εταιρίας μας είναι διαθέσιμο για να καλύψει τις σχεδιαστικές σας απαιτήσεις ή τις τεχνικές σας ανάγκες, προσφέροντας τεχνικά σχέδια, συμβουλές και άλλα.

Ιδιώτες
Η καθετοποιημένη παραγωγή, η εμπειρία και η τεχνολογική μας κατάρτιση αποτελούν εγγύηση για την άριστη μας εξυπηρέτηση και την ποιότητα των προϊόντων μας, καθώς και την ευελιξία να ανταποκρινόμαστε σε όλες τις σχεδιαστικές σας απαιτήσεις - από την ωραιότητα της απλότητας έως τις πιο περίπλοκες εξατομικευμένες λύσεις, που πληρούν τις υψηλότερες προδιαγραφές σχεδιασμού, ασφάλειας και ενεργειακής απόδοσης.
Προϊόντα
THÉA
Συστήματα Αλουμινίου
Εξαρτήματα
Λούβρα & Περσιάνες
Κάγκελα
Περιφράξεις
Περσίδες Ηχομείωσης
Επενδύσεις
Σκάλες
Προφίλ Γενικής Χρήσης
Τυποποιημένα Προφίλ
Ταμπέλες
Βάσεις Φωτοβολταϊκών
Παλέτες Αλουμινίου
Χρωματισμοί & Φινιρίσματα
Εξατομικευμένες Λύσεις
@muskita_aluminium