Ποιοι Είμαστε

Με στόχο την ικανοποίηση των πελατών μας, η MUSKITA καθοδηγείται από δύο αρχές, τον πρωτοποριακό σχεδιασμό και την άριστη εξυπηρέτηση. 

Όλα τα στάδια σχεδιασμού, παραγωγής και φινιρίσματος ολοκληρώνονται στον ίδιο εργοστασιακό χώρο, στην Κύπρο. Αυτό εξασφαλίζει γρήγορη παράδοση, μέγιστη ευελιξία και άριστη ποιότητα. 

H MUSKITA διατηρεί πάνω από 1200 τόνους προφίλ αλουμινίου, διαθέσιμο και έτοιμο για χρήση, στα καταστήματά μας σε όλη την Κύπρο. Η πλειοψηφία των παραγγελιών για προφίλ αλουμινίου εξυπηρετείται άμεσα από τα αποθέματα μας, ενώ άλλα φινιρίσματα εξυπηρετούνται μόνο σε λίγες εργάσιμες μέρες.

Extrusion
ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ
Είμαστε στη διάθεσή σας

Ειδικευόμαστε σε προσαρμοσμένες λύσεις, με έμφαση στην επίτευξη του πιο αποδοτικού αποτελέσματος και την τήρηση προθεσμιών, διατηρώντας παράλληλα την ανταγωνιστικότητα μας.

Το εξειδικευμένο τμήμα τεχνικής υποστήριξης της εταιρίας μας μπορεί να προσφέρει βοήθεια σε κατασκευαστές αλουμινίου σε όλες τις φάσεις του έργου. Στόχος μας είναι η πλήρης ικανοποίηση όλων των εμπλεκόμενων μελών και η επίτευξη του πιο επαγγελματικού και καλά εκτελεσμένου αποτελέσματος. Επιπλέων, οι ειδικοί μας είναι στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσουν στην επιλογή του καλύτερου εξαρτήματος ή αυτοματισμού τελευταίας τεχνολογίας που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Επιλέγοντας αλουμίνια MUSKITA έχετε πάντα πρόσβαση στη συνεχή εξυπηρέτηση πελατών ακόμη και μετά την εγκατάσταση. 

Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις μας, η εμπειρία και ο επαγγελματισμός μας εγγυώνται την άριστη εξυπηρέτηση και την ανώτερη ποιότητα και των προϊόντων μας, καθώς και την ευελιξία για να ανταποκρινόμαστε στις πιο υψηλές σας απαιτήσεις - από τις πιο σύνθετες κατασκευές έως την ομορφιά της λειτουργικής απλότητας.

Δεν είστε εγγεγραμμένος χρήστης;
Εγγραφείτε για να αποκτήσετε πρόσβαση στην βιβλιοθήκη αρχείων μας.