Θέλετε να μάθετε σε πιο στάδιο βρίσκεται η παραγγελία σας;

Στη MUSKITA ψάχνουμε πάντα νέους τρόπους για να βοηθήσουμε τους πελάτες μας και να βελτιώσουμε την εμπειρία τους με τα προϊόντα μας.

Έτσι ξεκινήσαμε τη νέα μας πλατφόρμα Track My Order όπου χρησιμοποιούμε την πιο προηγμένη ψηφιακή τεχνολογία για να μας παρέχει πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο σχετικά με την κατάσταση παραγγελιών.

Χρόνοι Παράδοσης Παραγγελιών Εσωτερικού

H MUSKITA διατηρεί πάνω από 1200 τόνους προφίλ αλουμινίου, διαθέσιμο και έτοιμο για χρήση, στα καταστήματα μας σε όλη την Κύπρο. Η πλειοψηφία των παραγγελιών για προφίλ αλουμινίου εξυπηρετείται άμεσα από τα αποθέματα μας. Άλλα φινιρίσματα εξυπηρετούνται μόνο σε λίγες εργάσιμες μέρες, ενω ειδικά φινιρίσματα είναι κατόπιν παραγγελίας.

Ο αλουμινοκατασκευαστής σας είναι ενημερωμένος από την ώρα τοποθέτησης της παραγγελίας για τον χρόνο παράδοσης της. Στείλτε μας τον Αριθμό Παραγγελίας του αλουμινοκατασκευαστή σας στο trackmyorder@muskita.com.cy για να σας ενημερώσουμε σε πιο στάδιο βρίσκεται. 

 

Robotic Warehouse
Track My Order 1

Σε περίπτωση που έχετε περαιτέρω απορίες σχετικά με παραγγελίες επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Wrapper

Capthca And Submit

CAPTCHA