Στόχος μας είναι να βρισκόμαστε πάντα στην πρώτη γραμμή της τεχνολογίας στον κλάδο μας παγκοσμίως και να επιδιώκουμε συνεχώς την αριστεία.

Για να επιτύχουμε τους στόχους μας:

  • Καθοδηγούμαστε από τις βασικές μας αρχές που χάραξε ο ιδρυτής μας, που στηρίζονται στην ειλικρίνεια, την εντιμότητα, την σκληρή δουλειά, την αφοσίωση στο εργατικό μας δυναμικό και τον σεβασμό προς τους πελάτες μας.
  • Να προσφέρουμε τη μέγιστη αξία στους πελάτες μας μέσω της αριστείας μας στο σχεδιασμό, την ποιότητα, την ευελιξία και την άμεση εξυπηρέτηση.
  • Ποτέ δεν σταματάμε να καινοτομούμε και να δημιουργούμε. Δεν υπάρχουν όρια.
  • Αναζητούμε την αριστεία μέσω της συνεχούς βελτίωσης των προϊόντων και των υπηρεσιών μας.
  • Δημιουργούμε ισχυρές και μακροχρόνιες σχέσεις με τους συνεργάτες μας.
  • Δεσμευόμαστε για τη βιωσιμότητα και την ενεργειακή απόδοση των προϊόντων μας, καθώς και των διαδικασιών παραγωγής μας.
  • Έχουμε ευθύνη έναντι της ευρύτερης κοινότητας μας και στοχεύουμε στην προστασία αυτής της κοινωνίας και των ανθρώπων της, παρέχοντας υποστήριξη και θέσεις εργασίας στον τόπο μας.            

Μέσα από αυτές τις προσπάθειες, στοχεύουμε να παρέχουμε σε όλους τα καλύτερα συστήματα και προϊόντα αλουμινίου και να προσφέρουμε στον καθένα πρόσβαση στην άψογη ποιότητα, στον καινοτόμο σχεδιασμό και στις απεριόριστες λύσεις που προσφέρει το αλουμίνιο.

muskita-mission and responsibility-2
man
people
Εταιρική Ευθύνη

Με γνώμονα την αποστολή και τα ιδανικά μας, καθήκον μας είναι να δημιουργούμε πραγματική αξία για όλους με μετρήσιμη θετική επιρροή  για τους πελάτες, συνεργάτες και τους ανθρώπους μας, καθώς και την ευρύτερη κοινότητα που εξυπηρετούμε.

Η MUSKITA είναι μια εταιρεία με ισχυρό εξαγωγικό προσανατολισμό, συμβάλλοντας σημαντικά στην οικονομία και το εργατικό δυναμικό της Κύπρου. Ο Όμιλος MUSKITA απασχολεί περισσότερο από 2.000 άτομα σε διάφορες επιχειρήσεις, δημιουργώντας χιλιάδες θέσεις εργασίας σε όλη την τοπική οικονομία. Πάντα με ευγνωμοσύνη προς την κοινωνία μας και την υποστήριξη που μας προσφέρει, έχουμε δημιουργήσει ένα εκτεταμένο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθυνής, το οποίο αποτελείται από εξαιρετικές πρωτοβουλίες καθοδηγημένες από τους ανθρώπους μας, για να συνεισφέρουμε στον κόσμο γύρω μας.

Η MUSKITA έχει μακρά ιστορία κοινωνικής ευθύνης, αποδίδοντας αποτελέσματα στην κοινότητα μας μέσω δωρεών, εράνων για φιλανθρωπικούς σκοπούς, καθώς και εκπαιδευτικών προγραμμάτων. Η καθιερωμένη ετήσια αιμοδοσία που πραγματοποιείται στα κεντρικά μας γραφεία, εις μνήμη του ιδρυτή μας Γιώργου Μουσκή, σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού είναι ένας από τους πιο άμεσους τρόπους για να ανταποδώσουμε την ευγνωμοσύνη μας στην κοινότητα. Η MUSKITA προσχώρησε επίσης σε συνεργασία με το Καραϊσκάκιο Ίδρυμα μέσω της εκστρατείας "Together From A-Z", σε μια προσπάθεια συγκέντρωσης μυελού των οστών. Η εταιρεία επιπλέον υποστηρίζει ενεργά οργανισμούς που βοηθούν τις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού και τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.