Είμαστε στη διάθεσή σας.

Όταν πρόκειται για την κατασκευή έργων, οποιουδήποτε μεγέθους, η ημερομηνία παράδοσης είναι το κλειδί. Με χρονοδιαγράμματα και κυρώσεις για καθυστερήσεις, η επιλογή του σωστού συνεργάτη είναι ύψιστης σημασίας για την επιτυχία του έργου.

Κενές υποσχέσεις δεν κτίζουν κτίρια.

Με στόχο την ικανοποίηση των πελατών μας, η MUSKITA καθοδηγείται από δύο αρχές, τον πρωτοποριακό σχεδιασμό και την άριστη εξυπηρέτηση. Όσοι δουλεύουν μαζί μας, δεν περιμένουν πότε θα έρθει ή αν θα έρθει το αλουμίνιο τους, ειδικά αν υπάρχουν χρονοδιαγράμματα.  Άλλοι υπόσχονται, εμείς παραδίδουμε.

H MUSKITA διατηρεί πάνω από 1200 τόνους προφίλ αλουμινίου, διαθέσιμο και έτοιμο για χρήση, στα καταστήματά μας σε όλη την Κύπρο. Η πλειοψηφία των παραγγελιών για προφίλ αλουμινίου εξυπηρετείται άμεσα από τα αποθέματα μας, ενώ άλλα φινιρίσματα εξυπηρετούνται μόνο σε λίγες εργάσιμες μέρες.

Όλα τα στάδια σχεδιασμού, παραγωγής και φινιρίσματος ολοκληρώνονται στον ίδιο εργοστασιακό χώρο, στην Κύπρο. Αυτό εξασφαλίζει γρήγορη παράδοση, μέγιστη ευελιξία και άριστη ποιότητα - από πρώτες ύλες μέχρι το τελικό προϊόν.

Επομένως, δεν χρειάζεται να περιμένετε ή να συμβιβάζεστε για να ολοκληρώσετε το έργο σας.

1
2
1

Ειδικευόμαστε σε προσαρμοσμένες λύσεις, με έμφαση στην επίτευξη του πιο αποδοτικού αποτελέσματος και την τήρηση προθεσμιών, διατηρώντας παράλληλα την ανταγωνιστικότητα μας.

Το εξειδικευμένο τμήμα τεχνικής υποστήριξης της εταιρίας μας προσφέρει βοήθεια σε αρχιτέκτονες, μηχανικούς, εργολάβους και σε άλλους επαγγελματίες του κλάδου, σε όλες τις φάσεις του έργου τους - από το σχεδιασμό έως την κατασκευή και την εγκατάσταση των αλουμινίων. Στόχος μας είναι η πλήρης ικανοποίηση όλων των εμπλεκόμενων μελών και η επίτευξη του πιο επαγγελματικού και καλά εκτελεσμένου αποτελέσματος.

Οι μηχανικοί του τμήματος τεχνικής υποστήριξης με χαρά θα σας προτείνουν λύσεις για τις σχεδιαστικές ή/και τις τεχνικές σας ανάγκες. Με την τεχνική τους κατάρτιση και την μακροετή εμπειρία τους, είναι στη διάθεσή σας για να προσφέρουν τις πολύτιμες συμβουλές τους αλλά και με σχεδιαστικές λεπτομέρειες να βοηθήσουν έτσι ώστε να έχετε τα καλύτερα κουφώματα και εξαρτήματα τελευταίας τεχνολογίας της αγοράς.

Επιλέγοντας αλουμίνια MUSKITA έχετε πάντα πρόσβαση στη συνεχή εξυπηρέτηση πελατών ακόμη και μετά την εγκατάσταση τους.  

Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις μας, η εμπειρία και ο επαγγελματισμός μας εγγυώνται την ανώτερη ποιότητα και την εξυπηρέτηση των προϊόντων μας καθώς και την ευελιξία για την κάλυψη όλων των σχεδιαστικών σας απαιτήσεων, από τις πιο σύνθετες κατασκευές έως την ομορφιά της λειτουργικής απλότητας.

Συνδεθείτε στον προσωπικό σας λογαριασμό
Δεν είστε εγγεγραμμένος χρήστης;
Ανακαλύψτε τα οφέλη σαν χρήστης, κάνοντας εγγραφή σήμερα.