2021 Έτος σε Ανασκόπηση
Το 2021 δημιουργήσαμε νέα προϊόντα, διατηρήσαμε την ευελιξία μας και καταρρίψαμε ρεκόρ κατακτώντας 8 βραβεία. Η ανασκόπηση της χρονιάς 2021 αποτελεί απόδειξη της αξιοθαύμαστης δουλειάς και αφοσίωσης των ανθρώπων μας και της σταθερής υποστήριξης των πελατών μας, συμβάλλοντας όλοι μαζί στην ανάπτυξη νέων λύσεων από αλουμίνιο. Σας ευχαριστούμε.
Κατασκευαστές
Με στόχο την ικανοποίηση των πελατών μας, η MUSKITA καθοδηγείται από δύο αρχές, τον πρωτοποριακό σχεδιασμό και την άριστη εξυπηρέτηση. Όλα τα στάδια σχεδιασμού, παραγωγής και φινιρίσματος ολοκληρώνονται κάτω από τον ίδιο εργοστασιακό χώρο, εξασφαλίζοντας σας γρήγορη παράδοση, μέγιστη ευελιξία και άριστη ποιότητα - από τις πρώτες ύλες μέχρι το τελικό προϊόν.
Αρχιτέκτονες & Επαγγελματίες
Προσφέρουμε υπηρεσίες σε αρχιτέκτονες, μηχανικούς, εργολάβους και άλλους επαγγελματίες του κλάδου, σε όλες τις φάσεις του έργου τους - από το σχεδιασμό μέχρι την εγκατάσταση των συστημάτων μας.
Το έμπειρο και εξειδικευμένο τεχνικό τμήμα της εταιρίας μας είναι διαθέσιμο για να καλύψει τις σχεδιαστικές σας απαιτήσεις ή τις τεχνικές σας ανάγκες, προσφέροντας τεχνικά σχέδια, συμβουλές και άλλα.

Εξοικονομώ - Αναβαθμίζω
Εξερευνήστε τη νέα μας ιστοσελίδα www.MuskitaSavesEnergy.com, που προσφέρει αποκλειστικό περιεχόμενο για το Σχέδιο «Εξοικονομώ - Αναβαθμίζω στις Κατοικίες» το οποίο αποσκοπεί στην εκτεταμένη ενεργειακή αναβάθμιση υφιστάμενων κατοικιών.
Προϊόντα
THÉA
Συστήματα Αλουμινίου
Εξαρτήματα
Λύσεις Σκίασης
Κάγκελα
Περιφράξεις
Περσίδες Ηχομείωσης
Επενδύσεις
Προφίλ Γενικής Χρήσης
Τυποποιημένα Προφίλ
Σκάλες
Ταμπέλες
Βάσεις Φωτοβολταϊκών
Παλέτες Αλουμινίου
Χρωματισμοί & Φινιρίσματα
Εξατομικευμένες Λύσεις
Κανάλια Απορροής Υδάτων MU
@muskita_aluminium