Βραβεία Red Dot
Η MUSKITA έχει κατακτήσει δύο βραβεία Red Dot Award 2021, μια από τις πλέον σημαντικές διακρίσεις στο χώρο του βιομηχανικού σχεδιασμού. Η MUSKITA διακρίθηκε στην κατηγορία “Product Design” κατακτώντας δύο βραβεία για τα καινοτόμα συστήματα, THÉA Minimal Aluminium Frames και MU3900 OFFICE.
Κατασκευαστές
Με στόχο την ικανοποίηση των πελατών μας, η MUSKITA καθοδηγείται από δύο αρχές, τον πρωτοποριακό σχεδιασμό και την άριστη εξυπηρέτηση. Όλα τα στάδια σχεδιασμού, παραγωγής και φινιρίσματος ολοκληρώνονται κάτω από τον ίδιο εργοστασιακό χώρο, εξασφαλίζοντας σας γρήγορη παράδοση, μέγιστη ευελιξία και άριστη ποιότητα - από τις πρώτες ύλες μέχρι το τελικό προϊόν.
Αρχιτέκτονες & Επαγγελματίες
Προσφέρουμε υπηρεσίες σε αρχιτέκτονες, μηχανικούς, εργολάβους και άλλους επαγγελματίες του κλάδου, σε όλες τις φάσεις του έργου τους - από το σχεδιασμό μέχρι την εγκατάσταση των συστημάτων μας.
Το έμπειρο και εξειδικευμένο τεχνικό τμήμα της εταιρίας μας είναι διαθέσιμο για να καλύψει τις σχεδιαστικές σας απαιτήσεις ή τις τεχνικές σας ανάγκες, προσφέροντας τεχνικά σχέδια, συμβουλές και άλλα.

Εξοικονομώ - Αναβαθμίζω
Εξερευνήστε τη νέα μας ιστοσελίδα www.MuskitaSavesEnergy.com, που προσφέρει αποκλειστικό περιεχόμενο για το Σχέδιο «Εξοικονομώ - Αναβαθμίζω στις Κατοικίες» το οποίο αποσκοπεί στην εκτεταμένη ενεργειακή αναβάθμιση υφιστάμενων κατοικιών.
Προϊόντα
THÉA
Συστήματα Αλουμινίου
Εξαρτήματα
Λούβρα & Περσιάνες
Κάγκελα
Περιφράξεις
Περσίδες Ηχομείωσης
Επενδύσεις
Προφίλ Γενικής Χρήσης
Τυποποιημένα Προφίλ
Σκάλες
Ταμπέλες
Βάσεις Φωτοβολταϊκών
Παλέτες Αλουμινίου
Χρωματισμοί & Φινιρίσματα
Εξατομικευμένες Λύσεις
Κανάλια Απορροής Υδάτων MU
@muskita_aluminium