Στη MUSKITA δεν πουλάμε μόνο προϊόντα - παρέχουμε λύσεις. Γι 'αυτό ψάχνουμε συνεχώς δυναμικά άτομα για να ενταχθούν στην ομάδα μας. Άτομα που εργάζονται σκληρά, δεν φοβούνται να αναλάβουν πρωτοβουλίες και θέλουν να εξελιχθούν και να μάθουν. Είστε το μέλλον μας. Γι 'αυτό επενδύουμε στην εκπαίδευση και την ανάπτυξη των ανθρώπων μας και καλλιεργούμε μια κουλτούρα που προωθεί την ομαδική εργασία και την υπευθυνότητα.

Στη MUSKITA προσφέρουμε την ευκαιρία να αναλάβετε γρήγορα ευθύνες και να αποκτήσετε εμπειρία σε ένα από τα πιο τεχνολογικά προηγμένα εργοστάσια στον κόσμο.

muskita-careers-factory
muskita-careers-offices
Πρακτική Άσκηση
Η MUSKITA συνεργάζεται με πολλά πανεπιστήμια και κολέγια προκειμένου να παρέχει ευκαιρίες πρακτικής άσκησης σε φοιτητές και μαθητές.
Πιστεύουμε ότι η πρακτική άσκηση είναι μια από τις καλύτερες μορφές μάθησης, γι 'αυτό ενθαρρύνουμε μαθητές όλων των ηλικιών να επισκεφθούν τις εγκαταστάσεις μας, να εξερευνήσουν τα προϊόντα μας και να μάθουν για τις διαδικασίες παραγωγής μας. Ενθαρρύνουμε περαιτέρω τους μαθητές και τα άτομα που ενδιαφέρονται για πρακτική άσκηση ή καλοκαιρινά προγράμματα εργασίας να υποβάλουν αίτηση για να κατανοήσουν καλύτερα τον κλάδο της βιομηχανίας αλουμινίου και να τους μεταδώσουμε το πάθος μας για αυτό που κάνουμε.
Διαθέσιμες Θέσεις
Καλοκαιρινή Εργασία
Αναρτήθηκε στις
Λήγει στις
Full-Time
Περιγραφή θέσης

Καλοκαιρινή Εργασία στη 

Μηχανολόγος Μηχανικός Εργοστασίου
Αναρτήθηκε στις
Λήγει στις
Full-Time
Περιγραφή θέσης

Καθήκοντα 

Ηλεκτρολόγος - Τεχνικός Συντήρησης
Αναρτήθηκε στις
Λήγει στις
Full-Time
Περιγραφή θέσης

Καθήκοντα