Εργαστείτε στη MUSKITA

Στη MUSKITA δεν πουλάμε μόνο προϊόντα - παρέχουμε λύσεις. Γι 'αυτό ψάχνουμε συνεχώς δυναμικά άτομα για να ενταχθούν στην ομάδα μας. Άτομα που εργάζονται σκληρά, δεν φοβούνται να αναλάβουν πρωτοβουλίες και θέλουν να εξελιχθούν και να μάθουν.

Είστε το μέλλον μας. Γι 'αυτό επενδύουμε στην εκπαίδευση και την ανάπτυξη των ανθρώπων μας και καλλιεργούμε μια κουλτούρα που προωθεί την ομαδική εργασία και την υπευθυνότητα.

Δουλεύοντας μαζί μας, σας προσφέρουμε την ευκαιρία να αναλάβετε γρήγορα ευθύνες και να αποκτήσετε εμπειρία σε ένα από τα πιο τεχνολογικά προηγμένα εργοστάσια στον κόσμο.

 

2
img

Ως ηγέτιδα εταιρεία στη βιομηχανία αλουμινίου, η MUSKITA παρέχει ευκαιρίες απασχόλησης για ένα ευρύ φάσμα επαγγελματιών από πολλά υπόβαθρα. Ως ένα από τα πιο τεχνολογικά προηγμένα εργοστάσια στον κόσμο, οι άνθρωποι μας έχουν την ευκαιρία να εργαστούν και να αποκτήσουν τεχνική εμπειρία με μερικά από τα πιο πρωτοποριακά μηχανήματα και διαδικασίες παραγωγής στον κλάδο.

Πρακτική Άσκηση

Η MUSKITA συνεργάζεται με πολλά πανεπιστήμια και κολέγια προκειμένου να παρέχει ευκαιρίες πρακτικής άσκησης σε φοιτητές και μαθητές.

Πιστεύουμε ότι η πρακτική άσκηση είναι μια από τις καλύτερες μορφές μάθησης, γι 'αυτό ενθαρρύνουμε μαθητές όλων των ηλικιών να επισκεφθούν τις εγκαταστάσεις μας, να εξερευνήσουν τα προϊόντα μας και να μάθουν για τις διαδικασίες παραγωγής μας.

Ενθαρρύνουμε περαιτέρω τους μαθητές και τα άτομα που ενδιαφέρονται για πρακτική άσκηση ή καλοκαιρινά προγράμματα εργασίας να υποβάλουν αίτηση για να κατανοήσουν καλύτερα τον κλάδο της βιομηχανίας αλουμινίου και να τους μεταδώσουμε το πάθος μας για αυτό που κάνουμε.

Διαθέσιμες Θέσεις