Καλώς ορίσατε στους εκθεσιακούς μας χώρους

Επισκεφθείτε τους εκθεσιακούς μας χώρους σε όλες τις πόλεις της Κύπρου και εξερευνήστε από κοντά όλα μας τα προϊόντα, όπου το εξειδικευμένο μας προσωπικό θα σας καθοδηγήσει για την επιλογή του κατάλληλου συστήματος αλουμινίου που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Ανακαλύψτε το νέο υπερσύγχρονο εκθεσιακό μας χώρο στην Α’ Βιομηχανική Περιοχή Λεμεσού. Η σύγχρονη αρχιτεκτονική του πρόσφατα ανακαινισμένου εκθεσιακού μας χώρου αντικατοπτρίζει την τεχνολογία αιχμής που βρίσκεται στο προηγμένο εργοστάσιο πίσω από τους τοίχους του. Σχεδιασμένο για ιδιώτες, αρχιτέκτονες, κατασκευαστές και άλλους επαγγελματίες του κλάδου, ο εκθεσιακός χώρος αποτελεί ίσως τον μεγαλύτερο και πληρέστερο εκθεσιακό χώρο που έχει γίνει στον κλάδο του αλουμινίου σε Ευρωπαϊκό επίπεδο, καλύπτοντας περισσότερο από 420 m2, προσφέροντας απεριόριστες λύσεις και ιδέες που αφορούν το αλουμίνιο, τα εξαρτήματα και τα χρώματα. Με το έμπειρο τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης και τεχνικής υποστήριξης μας έχετε ότι χρειάζεστε, από εξειδικευμένο σχέδιο μέχρι τεχνική υποστήριξη. 

showroom
showroom
360° Virtual Showroom

Τώρα μπορείτε να περιηγηθείτε εικονικά στον υπερσύγχρονο Εκθεσιακό μας Χώρο στη Λεμεσό! Μάθετε όλα όσα πρέπει να γνωρίσετε για τα προϊόντα μας στον εκθεσιακό μας χώρο, από την άνεση του σπιτιού σας, μέσω εμπειρίας εικονικής περιήγησης 360 °. Ενωθείτε από οποιαδήποτε συσκευή, κινητό, tablet ή VR.

Κλείστε ραντεβού στους εκθεσιακούς μας χώρους

Wrapper

Capthca And Submit

CAPTCHA