Εξαρτήματα

Στη MUSKITA προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα εξαρτημάτων ειδικά σχεδιασμένα για να μεγιστοποιούν τη λειτουργικότητα και την απόδοση των συστημάτων μας, διατηρώντας παράλληλα εξαιρετικό αισθητικό αποτέλεσμα.  Έχοντας συνεργασία μόνο με ηγέτες της βιομηχανίας εξαρτημάτων, η MUSKITA εμπορεύεται τα πιο σύγχρονα εξαρτήματα εξασφαλίζοντας έτσι την υψηλότερη ποιότητα και τις καλύτερες αποδόσεις των προϊόντων μας. Συνάμα, σχεδιάζουμε και παράγουμε τα δικά μας σύγχρονα εξαρτήματα για συγκεκριμένες λύσεις στα συστήματα μας. 
 

Όλα τα συστήματα αλουμινίου μας είναι πιστοποιημένα χρησιμοποιώντας εξειδικευμένα εξαρτήματα ειδικά για το κάθε σύστημα, επιτυγχάνοντας έτσι την καλύτερη θερμομόνωση, ομαλή και εύκολη κίνηση και τη μέγιστη ασφάλεια.
 

Επισκεφθείτε τους εκθεσιακούς μας χώρους και επιλέξτε από τις αμέτρητες χειρολαβές για πόρτες και παράθυρα, κλειδαριές καθώς και αυτοματισμούς τελευταίας τεχνολογίας μαζί με τη βοήθεια του εξειδικευμένου μας προσωπικού, που θα σας προτείνουν λύσεις για τις σχεδιαστικές και λειτουργικές σας ανάγκες.

Aνασυρόμενοι Μηχανισμοί

Ο μηχανισμός των ανασυρόμενων πορτών και παραθύρων αλουμινίου, στην ανοιχτή θέση κύλισης επιτρέπει στα φύλλα να σύρονται ομαλά κατά μήκος της κατασκευής χωρίς να υπάρχει επαφή μεταξύ του οδηγού και του φύλλου του συστήματος. Οι χειρολαβές έχουν δυνατότητα περιστροφής 180° μεταξύ ανοιχτής και κλειστής θέσης. Στην κλειστή θέση κλειδώματος το σύστημα σφραγίζει περιμετρικά με ελαστικά στεγάνωσης επιτρέποντας βελτιωμένη στεγάνωση, διατήρηση της αυξημένης θερμική απόδοση των συστημάτων και συμβάλλοντας σημαντικά στην ηχομείωση ακόμα και σε πολύ μεγάλα ανοίγματα. Στην κλειστή θέση τα ράουλα κύλισης αποφορτίζονται από το βάρος της κατασκευής γεγονός που βελτιώνει σημαντικά την ανθεκτικότητα και το χρόνο ζωής του συστήματος. Στη MUSKITA παρέχουμε εξαρτήματα υψηλής ποιότητας από κορυφαίες εταιρίες όπως τις GIESSE και GU για να ικανοποιούμε οποιαδήποτε ανάγκη σας, λειτουργική ή αισθητική.

door
Συρόμενοι Μηχανισμοί
Τα συρόμενα παράθυρα και οι πόρτες έχουν δύο ή περισσότερα φύλλα που σύρονται οριζόντια στον οδηγό τους. Απαιτούν λιγότερο χώρο για να ανοίξουν, καθώς το φύλλο σύρεται μπροστά από το άλλο για απεριόριστη θέα. Προσφέρουμε όλα τα απαιτούμενα εξαρτήματα υψηλής ποιότητας, όπως βούρτσες, ρολά, φούκτες, καθώς και συσκευές πολλαπλών κλειδωμάτων για τη μεγαλύτερη ποικιλία λύσεων και σχεδίων.
houses
Ανοιγόμενοι Μηχανισμοί

Προσφέρουμε όλες τις απαραίτητες λύσεις για ανοιγόμενα συστήματα αλουμινίου μέσω της τεράστιας γκάμας προϊόντων υψηλής ποιότητας που διαθέτουμε, όπως μεντεσέδες, μπουλόνια, λαβές και πολλά άλλα διαθέσιμα σε αμέτρητα φινιρίσματα, από κορυφαίες εταιρίες του κλάδου.

Ανοιγοανακλινόμενοι Μηχανισμοί

Τα ανοιγοανακλινόμενα παράθυρα επιτρέπουν δύο τυπολογίες. Μπορούν είτε να ανοίξουν πλήρως ως ανοιγόμενα παράθυρα, είτε να έχουν το άνω τμήμα του φύλλου ανοικτό προς τα μέσα, επιτρέποντας τον εξαερισμό. Συνεργαζόμενοι με τους πιο αξιόπιστους παραγωγούς εξαρτημάτων, οι μηχανισμοί μας πληρούν τις πιο απαιτητικές σας ανάγκες, από τυπικά έως λύσεις μικροεξαερισμού, κρυφούς μεντεσέδες με άνοιγμα 180 °, περιμετρικά ανοίγματα βαρέως τύπου καθώς και αντιδιαρρηκτικούς μηχανισμούς. Όσον αφορά το σχεδιασμό, η ατελείωτη ποικιλία χειρολαβών που διαθέτουμε σε οποιοδήποτε φινίρισμα, ικανοποιεί ακόμα και τις πιο εξελιγμένες αρχιτεκτονικές τάσεις.

house
Χειρολαβές
Πλήρως προσαρμόσιμες σε μήκος και χρώμα, οι χειρολαβές των θυρών εισόδου έχουν αποδειχθεί ως μια από τις καλύτερες λύσεις για σύγχρονα κτίρια ή κατοικίες. Κατασκευασμένες από 100% αλουμίνιο, οι χειρολαβές μας έχουν σχεδιαστεί για να ικανοποιούν κάθε στυλ και προτίμηση με μοντέρνα ορθογώνια ή στρογγυλεμένα σχέδια, με ποιότητα που διαρκεί μια ζωή.
door
Πτυσσόμενα Συστήματα

Τα πτυσσόμενα συστήματα (φυσερό), έχουν κάθετα αρθρωτά φύλλα, τα οποία μπορούν να διπλωθούν μαζί στη μία πλευρά επιτρέποντας την πρόσβαση στο δωμάτιο ή το κτίριο. Χρησιμοποιούνται συχνά σε εστιατόρια και μπαρ, αλλά και σε ιδιωτικές κατοικίες, προκειμένου να μειωθεί στο ελάχιστο η περιοχή που καταλαμβάνετε από το παράθυρο ή την πόρτα μεγιστοποιώντας τον ελεύθερο χώρο. Στη MUSKITA παρέχουμε όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα για τις πόρτες φυσερό.

Πόρτες Pivot
Οι πόρτες εισόδου Pivot ή Aller Retour χαρακτηρίζονται από το μηχανισμό «περιστροφής» τους που επιτρέπει στο φύλλο να περιστρέφεται γύρω από έναν άξονα, παρέχοντας μια εξαιρετική αισθητική σχεδιασμού για μια εκπληκτική πρώτη εντύπωση. Αυτού του είδους πόρτες αλουμινίου προσφέρουν την ιδανική λύση για μεγάλα ανοίγματα, καθώς έχουν σχεδιαστεί για βαριού τύπου πόρτες σε σχέση με τους παραδοσιακούς μεντεσέδες.
Υαλοπετάσματα

Τα υαλοπετάσματα καλύπτουν ολόκληρη την πρόσοψη ενός κτιρίου, επιτρέποντας στους αρχιτέκτονες να δημιουργούν καινοτόμες και ευέλικτες λύσεις με μεγάλες γυάλινες επιφάνειες και ελάχιστο αλουμίνιο. Προσφέρουμε όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα, συμπεριλαμβανομένης μιας ποικιλίας κλειδαριών και χειρολαβών για τις πιο απαιτητικές ανάγκες του κάθε έργου.

house
Περσιάνες
Τα συστήματα περσιάνων της MUSKITA παρέχουν έξυπνες και αξιόπιστες λύσεις σκίασης, ρυθμίσεις φωτισμού, εξαερισμού και εξοικονόμησης ενέργειας, συμβάλλοντας προπάντων στην αποτελεσματική ασφάλεια του κτιρίου. Οι περσιάνες μπορούν να προστεθούν σε οποιαδήποτε συστήματα πορτοπαραθύρων της MUSKITA, δημιουργώντας ένα περιβάλλον υψηλής αισθητικής με πολλαπλές επιλογές σχεδιασμού, ιδανικό για παραδοσιακούς καθώς και για σύγχρονους χώρους, ενσωματώνοντας στη εντέλεια την αρχιτεκτονική του κτιρίου.
house
Αυτοματισμοί

Οι αυτοματισμοί επιτρέπουν το αυτόματο άνοιγμα και κλείσιμο των φύλλων. Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα αυτοματισμών για ανασυρόμενα και κρεμαστά ανοίγματα καθώς και για ανοιγοανακλινόμενα.

Κλειδαριές & Μηχανισμοί Ασφαλείας
Προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα κλειδαριών όπως μονές ή πολλαπλές, κυλίνδρους πολλαπλών κλειδιών και εξειδικευμένους μηχανισμούς ασφαλείας, όπως βιομετρικό κλείδωμα, αναγνώριση δακτυλικών αποτυπωμάτων, πληκτρολόγιο, κάρτα, καθώς και μηχανισμό αντικλεπτικής προστασίας για την υψηλότερη ασφάλεια.
Πόρτες Εξόδου & Κινδύνου
Παρέχουμε πιστοποιημένα εξαρτήματα και μηχανισμούς για πόρτες κινδύνου και εξόδου από κορυφαίες εταιρείες του κλάδου για τα πιο απαιτητικά έργα και ανάγκες από «pull & push» έως και επιλογές για πυρασφάλεια.
Χρωματισμοί

Επιλέξτε οποιοδήποτε από τους 80 βασικούς μας χρωματισμούς (ex stock) ή φινιρίσματα της δικής σας προτίμησης.

Εξερευνήστε τη μεγάλη γκάμα χρωμάτων μας που αποτελείτε από αποκλειστικά φινιρίσματα Ανοδίωσης, προηγμένα Υπερανθεκτικά χρώματα Ηλεκτροστατικής Βαφής, φινιρίσματα ξύλου με φυσική ομορφιά και τα μοναδικά χρώματα Σουμπλιχρωμίας.

pic