Εγκαταστάσεις & Τεχνολογία

Στόχος μας είναι να βρισκόμαστε πάντα στην πρώτη γραμμή της τεχνολογίας στον κλάδο μας παγκοσμίως. Με πέραν των 60 χρόνων εμπειρίας στο αλουμίνιο, έχουμε αποκτήσει τη γνώση και την τεχνογνωσία για συνεχή καινοτομία και δημιουργικότητα. Αυτό μας παρέχει τη δυνατότητα να αντιμετωπίζουμε την κάθε πρόκληση και να παρέχουμε όλες τις λύσεις που χρειάζεστε από τη βιομηχανία αλουμινίου.

Επιλέγοντας τη MUSKITA συνδυάζετε την εξοικονόμηση χρόνου με τη μείωση κόστους, εξασφαλίζοντας την μέγιστη ποιότητα. Αυτό οφείλεται στις ευέλικτες και πλήρως καθετοποιημένες μονάδες παραγωγής μας, που μας δίνουν τη δυνατότητα να διαχειριστούμε τα πάντα, από τον σχεδιασμό και τη μηχανική, στη διέλαση, την ανοδίωση και την ηλεκτροστατική βαφή.

metal
factory

Εργοστάσιο Λεμεσού

Οι εγκαταστάσεις παραγωγής μας καλύπτουν έκταση 55,000 m² με 350 άτομα εξειδικευμένο τεχνικό και διοικητικό προσωπικό. Το εργοστάσιο Λεμεσού βρίσκεται μόλις 4 χιλιόμετρα μακριά από το πιο πολυσύχναστο λιμάνι της Ανατολικής Μεσογείου, με καθημερινές διασυνδέσεις με όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά λιμάνια.

Διέλαση

Πλήρως αυτοματοποιημένες γραμμές με δυο πρέσες των 2200 και 2800 τόνων, με παραγωγική δυναμικότητα που ξεπερνά τους 22000 τόνους αλουμινίου ετησίως, χρησιμοποιώντας πρώτες ύλες της υψηλότερης ποιότητας.

Ανοδίωση

Ρομποτικό εργοστάσιο ανοδίωσης τεχνολογίας αιχμής 68,000 αμπέρ με ετήσια παραγωγική δυναμικότητα 10.000 τόνων. Προσφέρει οποιαδήποτε απόχρωση ασημιού, χρυσού, χαλκού, anox γκρι και μπλε χρώματος σε ημι-ματ και ματ φινίρισματα.

Ηλεκτροστατική Βαφή 

Το εργοστάσιο ηλεκτροστατικής βαφής συνδυάζει εξαιρετική ευελιξία με άμεση παράδοση. Λειτουργούν τρείς μονάδες ηλεκτροστατικής βαφής με βέλτιστη ευελιξία στην αλλαγή χρωμάτων και ετήσια παραγωγική δυναμικότητα που υπερβαίνει τους 20.000 τόνους.

  • 2 x οριζόντια βαφεία προσφέρουν βέλτιστη ευελιξία στην αλλαγή χρωμάτων
  • 1 x κάθετο βαφείο

Προσφέρονται συλλογές βασικών RAL χρωματισμών καθώς και αποκλειστικών χρωματισμών MUSKITA και Colours of Earth.

Σουμπλιχρωμία & φινιρίσματα ξύλου

Τρείς μονάδες σουμπλιχρωμίας και εφαρμογής φινιρίσματος ξύλου σε αλουμίνιο.

  • 2 μονάδες σουμπλιχρωμίας DECORALL®
  • 1 μονάδα σουμπλιχρωμίας DECORALL® για λαμαρίνες

Η MUSKITA διαθέτει 3 διπλώματα ευρεσιτεχνίας για φινιρίσματα ξύλου.

factory

Διαχείριση Εφοδιασμού

Σύστημα ρομποτικής αποθήκευσης επεξεργάζεται 3600 τόνους αποθεμάτων προφίλ αλουμινίου.

Ρομποτική συγκόλληση & μηχανική επεξεργασία

Πλήρως αυτοματοποιημένες μονάδες ρομποτικής συγκόλλησης και σύγχρονες μηχανές CNC για τη δημιουργία εξαρτημάτων, καθώς και τρύπημα, συμπίεση, κοπή και επεξεργασία μετάλλων.

Μονάδες Θερμογεφύρωσης

Δύο μονάδες θερμικής γεφύρωσης πολυαμιδίων και πολυουρεθάνης για τη θερμομόνωση των κουφωμάτων.