Είμαστε στη διάθεσή σας.

Όταν πρόκειται για την κατασκευή έργων, οποιουδήποτε μεγέθους, η ημερομηνία παράδοσης είναι το κλειδί. Με χρονοδιαγράμματα και κυρώσεις για καθυστερήσεις, η επιλογή του σωστού συνεργάτη είναι ύψιστης σημασίας για την επιτυχία του έργου.

Κενές υποσχέσεις δεν κτίζουν κτίρια.

Με στόχο την ικανοποίηση των πελατών μας, η MUSKITA καθοδηγείται από δύο αρχές, τον πρωτοποριακό σχεδιασμό και την άριστη εξυπηρέτηση. Όσοι δουλεύουν μαζί μας, δεν περιμένουν πότε θα έρθει ή αν θα έρθει το αλουμίνιο τους, ειδικά αν υπάρχουν χρονοδιαγράμματα.  Άλλοι υπόσχονται, εμείς παραδίδουμε.

 

H MUSKITA διατηρεί πάνω από 1200 τόνους προφίλ αλουμινίου, διαθέσιμο και έτοιμο για χρήση, στα καταστήματά μας σε όλη την Κύπρο. Η πλειοψηφία των παραγγελιών για προφίλ αλουμινίου εξυπηρετείται άμεσα από τα αποθέματα μας, ενώ άλλα φινιρίσματα εξυπηρετούνται μόνο σε λίγες εργάσιμες μέρες.

 

Όλα τα στάδια σχεδιασμού, παραγωγής και φινιρίσματος ολοκληρώνονται στον ίδιο εργοστασιακό χώρο, στην Κύπρο. Αυτό εξασφαλίζει γρήγορη παράδοση, μέγιστη ευελιξία και άριστη ποιότητα - από πρώτες ύλες μέχρι το τελικό προϊόν.

 

Επομένως, δεν χρειάζεται να περιμένετε ή να συμβιβάζεστε για να ολοκληρώσετε το έργο σας.

2
3
1

Ειδικευόμαστε σε προσαρμοσμένες λύσεις, με έμφαση στην επίτευξη του πιο αποδοτικού αποτελέσματος και την τήρηση προθεσμιών, διατηρώντας παράλληλα την ανταγωνιστικότητα μας.

Το εξειδικευμένο τμήμα τεχνικής υποστήριξης της εταιρίας μας μπορεί να προσφέρει βοήθεια σε κατασκευαστές αλουμινίου σε όλες τις φάσεις του έργου - από το σχεδιασμό έως την κατασκευή και την εγκατάσταση των αλουμινίων. Στόχος μας είναι η πλήρης ικανοποίηση όλων των εμπλεκόμενων μελών και η επίτευξη του πιο επαγγελματικού και καλά εκτελεσμένου αποτελέσματος.

Οι ειδικοί μας είναι στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσουν στην επιλογή του καλύτερου εξαρτήματος ή αυτοματισμού τελευταίας τεχνολογίας που ταιριάζει στο σύστημα σας.

Επιλέγοντας αλουμίνια MUSKITA έχετε πάντα πρόσβαση στη συνεχή εξυπηρέτηση πελατών ακόμη και μετά την εγκατάσταση τους.  

Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις μας, η εμπειρία και ο επαγγελματισμός μας εγγυώνται την ανώτερη ποιότητα και την εξυπηρέτηση των προϊόντων μας καθώς και την ευελιξία για την κάλυψη όλων των σχεδιαστικών σας απαιτήσεων, από τις πιο σύνθετες κατασκευές έως την ομορφιά της λειτουργικής απλότητας.

Συνδεθείτε στον προσωπικό σας λογαριασμό
Δεν είστε εγγεγραμμένος χρήστης;
Ανακαλύψτε τα οφέλη των χρηστών κάνοντας εγγραφή σήμερα.