Πριν την αγορά συστημάτων αλουμινίου, το στάδιο της έρευνας είναι απαραίτητο για να κατανοήσουμε τα κριτήρια όπου θα εστιάσουμε, πριν καταλήξουμε στο προϊόν που θα καλύπτει τις ανάγκες του χώρου μας.

Οι καιρικές συνθήκες στην τοποθεσία της κατοικίας μας είναι ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες που επηρεάζουν την διαδικασία αγοράς. Περιοχές με έντονα καιρικά φαινόμενα όπως δυνατοί άνεμοι και βροχόπτωση, δημιουργούν μεγάλες απαιτήσεις για τα συστήματα πορτών και παραθύρων. Έτσι η εγκατάσταση προηγμένων, υψηλά αποδοτικών κουφωμάτων αλουμινίου με υψηλή αντοχή στην ανεμοπίεση και την υδατοστεγανότητα είναι η καλύτερη επιλογή για παράθυρα και πόρτες που θα διαρκέσουν στο χρόνο.

Σε βορινές περιοχές με ψυχρό κλίμα ή και περιοχές με ιδιαίτερα θερμό κλήμα η εφαρμογή θερμομονωτικά αποδοτικών συστημάτων αλουμινίου καθιστάτε ως η καλύτερη επιλογή.  Επίσης, σε παραθαλάσσιες περιοχές όπου το μέταλλο είναι εκτεθειμένο σε πιο αντίξοα στοιχεία, τα ανοδιωμένα συστήματα αλουμινίου αποτελούν την ασφαλέστερη αγορά για αντοχή και ποιότητα που διαρκεί μια ζωή.

Ένα ακόμα καθοριστικό σημείο όπου θα πρέπει να εστιάσουμε είναι ο φυσικός φωτισμός που επέρχεται στο χώρο.  Τα μεγάλα ανοίγματα στους χώρους του σπιτιού μας, βοηθούν στην ανάδειξη του, αφού το φως εισχωρεί ανεμπόδιστα στο εσωτερικό του κτιρίου λειτουργώντας θετικά και στην διάθεση των ανθρώπων που ζουν εντός. Τα slim και μινιμαλιστικά συστήματα αλουμινίου MUSKITA συνδυάζουν την ευελιξία με τον μινιμαλισμό, προσφέροντας ανεμπόδιστη θέα για διαχρονική κομψότητα χωρίς συμβιβασμούς.

Προτεραιότητα στην επιλογή συστημάτων αλουμινίου είναι να διασφαλίζουν την ασφάλειά μας έναντι πιθανών διαρρήξεων. Φροντίστε λοιπόν, οι πόρτες και τα παράθυρα που θα επιλέξετε, να περιλαμβάνουν μηχανισμό πολλαπλών κλειδωμάτων μεταξύ φύλλου και κάσιας για μεγαλύτερη προστασία του σπιτιού σας.

Τέλος, βασικό κριτήριο στην επιλογή μας είναι το κόστος των συστημάτων. Η επένδυση σε συστήματα αλουμινίου που διακρίνονται για τα αξεπέραστα χαρακτηριστικά τους όπως οι υψηλές επιδόσεις, η ασφάλεια, η ευελιξία και η υψηλή αισθητική θα πρέπει να ληφθεί με γνώμονα ένα μακροχρόνιο πλάνο. Oπότε αν ψάχνετε παράθυρα και πόρτες υψηλών προδιαγραφών, κατάλληλα για μεγάλα ανοίγματα για το πιο εντυπωσιακό τελικό αποτέλεσμα, μόνο το αλουμίνιο παρέχει τη δυνατότητα υλοποίησης τέτοιων ιδιαίτερα δύσκολων και απαιτητικών κατασκευών που αντέχουν στον χρόνο.

 

December 08, 2020

RECENT PUBLICATIONS