Πιστοποίηση με τον υψηλότερο βαθμό αντιδιαρρηκτικής ασφάλειας

Στην προσπάθειά μας να είμαστε ακόμη πιο σίγουροι για την ποιότητα και την ασφάλεια των προϊόντων μας, δίνοντας ακόμη περισσότερες λύσεις σε μεγαλύτερες απαιτήσεις, προχωρήσαμε στη πιστοποίηση αντιδιαρρηκτικής ασφάλειας.

Η ασφάλεια του σπιτιού μας είναι ένα πολύ σημαντικό θέμα που μας απασχολεί. Στόχος μας είναι να καθυστερήσουμε την εισβολή στο κτίριο ανεπιθύμητων επισκεπτών. Το πόσο ασφαλές είναι ένα κούφωμα αλουμινίου εξαρτάται από τρεις παράγοντες: τα προφίλ αλουμινίου, τους υαλοπίνακες και τους μηχανισμούς που μπορεί να υποδεχτεί το προφίλ.

Το ολοκληρωμένο ανοιγόμενο θερμομονωτικό σύστημα υψηλών προδιαγραφών της MUSKITA MU2075, συνδυάζει τις σύγχρονες απαιτήσεις ενεργειακής απόδοσης, ηχομείωσης, αισθητικής και ασφάλειας. Το σύστημα εγγυάται υψηλή ποιότητα με εξαιρετικά χαρακτηριστικά υδατοστεγανώτητας και αντοχή στην ανεμοπίεση. Έχει βραβευθεί με μια από τις υψηλότερες κατηγορίες αντιδιαρρηκτικής ασφάλειας RC3 στην κατηγορία του.

Τι σημαίνει η κατηγορία RC3:

Σε αυτή την κατηγορία ο ευκαιριακός δράστης χρησιμοποιεί εργαλεία όπως κατσαβίδια, πένσες, σφήνες, δεύτερο μεγαλύτερο κατσαβίδι, σκύλα ή λοστό για να παραβιάσει το κλειδωμένο κούφωμα.

Το σύστημα MU2075 έχει ελεγχθεί και πιστοποιηθεί από το φημισμένο ευρωπαϊκό εργαστήριο GU (Γερμανίας),το οποίο εγγυήθηκε την υπεροχή και την υψηλή ασφάλεια των κουφωμάτων μας.

Ιούλιος 17, 2019