Είναι μεγάλη η τιμή και η διάκριση να απονεμηθεί στη MUSKITA το Κυπριακό Βραβείο Καινοτομίας στον τομέα της Μεταποίησης από την OEB, για τον σχεδιασμό και την παραγωγή του THÉA Minimal Aluminium Frames, ενός απόλυτα μινιμαλιστικού συστήματος αλουμινίου για συρόμενες πόρτες και παράθυρα με απρόσκοπτη θέα.
 

Στη MUSKITA, πιστεύουμε στην καινοτομία χωρίς όρια, στη βελτίωση και στη δημιουργικότητα. Η εξαιρετική ποιότητα και η διαχρονική κομψότητα του συστήματος THÉA σε συνδυασμό με την πρωτοποριακή ευελιξία, την αντοχή και την άψογη λειτουργικότητα του, παρέχουν απεριόριστες λύσεις για την υλοποίηση κάθε σχεδιαστικής ιδέας, υπερβαίνοντας τα υψηλότερα πρότυπα ασφαλείας, ενεργειακής απόδοσης και προδιαγραφών οποιουδήποτε μινιμαλιστικού συστήματος στην αγορά.
 

Στη σημερινή εποχή ο συνδυασμός της προηγμένης τεχνολογίας, της τεχνογνωσίας, της εμπειρίας και των νέων εξειδικευμένων ανθρώπων της MUSKITA, μας υποδεικνύουν ότι μια εταιρεία από την μικρή Κύπρο έχει τις δυνατότητες, τους πόρους και το ανθρώπινο δυναμικό για να δημιουργεί καινοτόμα προϊόντα, ικανά να ανταγωνίζονται σε παγκόσμια κλίμακα.

 

November 28, 2018

RECENT PUBLICATIONS