Η ασφάλεια είναι η σημαντικότερη αξία ενός σπιτιού. Καθημερινά ενημερωνόμαστε για παραβιάσεις σε κατοικίες, όπου οι περισσότερες γίνονται μέσω των πορτών και των παραθύρων της οικίας. Αυτό είναι σίγουρα κάτι που μας προβληματίζει όλους, τόσο για τη δική μας ασφάλεια, όσο και για τους αγαπημένους μας.

Η MUSKITA ως μια από τους κορυφαίους παραγωγούς αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου, στοχεύει πάντα με τα προϊόντα της στη διαμόρφωση του βέλτιστου βιοτικού επιπέδου της οικίας σας, με απώτερο σκοπό να είστε πάντοτε προστατευμένοι στον προσωπικό σας χώρο.

Χρησιμοποιώντας συστήματα αλουμίνιου MUSKITA, μπορείτε να φθάσετε στο ύψιστο επίπεδο ασφαλείας για τα κουφώματα σας. Κατά την διάρκεια του σχεδιασμού της κατοικίας σας, καλό θα ήταν να λάβετε υπόψιν τις εκτιμήσεις αντίστασης κατά της κλοπής και να επιλέξετε πιστοποιημένα κουφώματα και εξαρτήματα αλουμινίου.

Η αντιδιαρρηκτική αντίσταση κουφωμάτων είναι ο χρόνος που θα αντέξει ένα κούφωμα μέχρι να το παραβιάσει ο διαρρήκτης. Η αντιδιαρρηκτική συμπεριφορά του καθορίζεται από τα λεπτά της ώρας και τα εργαλεία που απαιτούνται για να παραβιαστεί. Συνεπώς, κατανοούμε ότι οι απαιτήσεις ασφάλειας στα συστήματα αλουμινίου, αποτελούν τον πλέον σημαντικότερο παράγοντα στην τελική απόφαση αγοράς.

Tip! Φροντίστε οι πόρτες και τα παράθυρα που θα επιλέξετε, να περιλαμβάνουν μηχανισμό πολλαπλών κλειδωμάτων που εισχωρούν περιμετρικά μεταξύ φύλλου και κάσιας.

Τα περισσότερα συστήματα κουφωμάτων που κυκλοφορούν σήμερα στην αγορά, προσφέρουν αντιδιαρρηκτική προστασία μέχρι επιπέδου RC2. Στη MUSKITA μπορείτε να βρείτε συστήματα αλουμινίου και εξαρτήματα με την υψηλότερη αντιδιαρρηκτική προστασία RC3, όπως το σύστημα MU2075, το οποίο προσφέρει μέγιστη ασφάλεια με πολλαπλά κλειδώματα και ειδικά αντιδιαρρηκτικά εξαρτήματα.

Ποιες  είναι οι κατηγορίες αντίστασης σε διάρρηξη RC?

Κατηγορία αντίστασης σε διάρρηξη (RC), είναι η χρονική αντοχή κατά την παραβίαση μίας πόρτας ασφαλείας. Οι κατηγορίες αυτές είναι μετρήσιμες ως προς την χρονική καθυστέρηση, που αυξάνεται ανά κατηγορία.

RC1 είναι η πρώτη κατηγορία που αναφέρεται μόνον στην ανθρώπινη δύναμη που μπορεί να ασκηθεί με τα χέρια και το σώμα.

RC2, είναι η δεύτερη κατηγορία και περιλαμβάνει πέραν της ανθρώπινης δύναμης, μεγάλα κατσαβίδια, σφήνες, πένσες και τανάλιες.

RC3, η τρίτη κατηγορία, περιλαμβάνει τα εργαλεία της κατηγορίας RC2, και πρόσθετα μεταλλικό λοστό, μικρό χειροκίνητο δράπανο και άσκηση συγκεκριμένης υδραυλικής πίεσης στα ευαίσθητα σημεία του κουφώματος όπως μεντεσέδες, πείροι και κλειδαριά.

 

November 03, 2020

RECENT PUBLICATIONS